fbpx

Tanka Hrustljava Margerita Brez Glutena

Pripravila Emanuela Ghinazzi

Sestavine

v tem receptu

Priprava

Pica je ena redkih jedi, ki lahko zadovolji vsakogar! Zahvaljujoč neskončnim možnostim kombiniranja več sestavin skupaj lahko resnično zadovoljite kogarkoli! Zaradi tega je pica najboljša rešitev, ko nekoga povabite na kosilo ali večerjo! Idealna, kadar želite hitro in okusno jed! In da boste vedno pripravljeni, imejte vedni nekaj zaloge doma, na primer pripravljeno osnovo z Nutrifree Moka za pico brez glutena.

Postopek priprave:

V skledi ali v mešalniku zmešamo Nutrifree Moka za pico brez glutena s kvasom, počasi dodajamo vodo in gnetemo, dokler se popolnoma ne vse skupaj vmeša. Dodajte olje in nadaljujte z gnetenjem  približno 10 minut.

V pokriti skledi pustimo vzhajati 1 uro in pol. Iz testa nato oblikujte 3 kroglice in jih pokrijte z bombažno krpo. Na delovno površino razporedite tri kroglice in jih pričnite valjati z kuhinjskim valarjem dokler ne dobite tankih ploskev debeline približno 2 mm. Pečico segrejemo na 250 ° C in prvo osnovo za pico pečemo 1-2 minute. Osnovo odstranimo iz pečice, začinimo z želenimi sestavinami in ponovno pečemo 1-2 minuti, pri čemer ohranjamo enako temperaturo.

Ponovite postopek z drugima dvema podlagama za pico.

DOBER TEK!

Ostali recepti kruh, pice

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja